Dette websted bruger Cookies, for at forbedre din oplevelse på siden

Bryllup

Bryllup på Rebildhus

Erfaringen viser, at et godt bryllup, aldrig varer under 8 timer. Derfor har vi valgt, at et bryllup på Rebildhus varer 9 timer. Natmaden serveres dog efter 8 timer.
Priser fra kr. 719,- pr. kuvert.

Vi har lavet 5 spændende menu forslag til bryllup.
Der er tre 4 rettes menuforslag, 1 tre retters menuforslag, samt 1 tre retters menuforslag incl. mundrenser .
Til nogle af forslagene har vi valgt at sætte lidt specielle vine til maden. De er omhyggeligt udvalgt sammen med vores vin leverandør.

 

Forslag 1

Velkomstdrink
Cava, Gran Bach, Spanien

Forret
Laks og spinat indbagt i butterdej Hertil krebsecreme
Vin: 2009, Sauvignon Blanc, La Playa Block Selection, Chile

Mundrenser
Champagne sorbet

Hovedret
Helstegt oksefilet med en sauté af champignon og løg. Dampet forårsløg, grillet tomat, mini fennikel med bacon. Hertil serveres pommes Rissoollées samt sauce Bordelaise
Vin: 2010, Cabernet Sauvignon Block Selektion, La Playa, Chile

Dessert
Desserttallerken bestående af: Chokoladekage, Creme Brüllee, hjemmelavet vaniljeis, pyntet med friske bær.
Dessertvin: Sol del Mediterráneo, Moscatel, Spanien

Kaffe
Kaffe med småkager

Fri bar (Øl, sodavand og vin)

Natmad
Porresuppe med bacon og purløg samt flutes

Pris pr. kuvert incl. ovenstående vine samt fri bar kr. 739,-
Pris pr. kuvert excl. vine og excl. fri bar kr. 414,-

Forslag 2

Velkomstdrink
Cremént d'Alsace, Bestheim

Forret (portionsanrettet)
Skaldyrstallerken med tigerrejer, krebsehaler, flodkrebs og rejer. Serveres på babyblade. Hertil hjemmebagt flutes samt hummerdressing.
Vin: 2010, Gentil, Hugel & Fils, Alsace

Hovedret
Helstegt oksemørbrad på en sauté af champignon og løg. Hertil serveres årstidens friske grønsager, pommes Duchesse samt sauce Bordelaise og sauce Bearnaise.
Vin: 2010, Cabernet Sauvignon Block Selection, La Playa, Chile

Mellemret (portionsanrettet)
Let oste anretning. Fransk Comté, Gorgonzola samt Tomme de Savoie
Vin: 2010, Cabernet Sauvignon, Poggio al Tufo Tommasi, Maremma, Italien

Dessert (portionsanrettet)
Nøddekurv med 3 slags is og årstidens frugter
Vin: 1 glas Recioto della, Valpolicella, Tommasi

Kaffe
Kaffe med småkager og Petit Four
Hertil 1 glas cognac eller likør

Fri bar (Øl, vin og sodavand)

Natmad
Lufttørret skinke med melon, valnøddepaté, tuntapernade, oliventapernade og Italiensk pølse

Pris pr. kuvert incl. ovenstående vine samt fri bar kr. 879,-
Pris pr. kuvert excl. vine og excl. fri bar kr. 498,-

Forslag 3

Velkomstdrink
Cava, Anna de Codorniu, Chardonnay, Costa del Segre

Forret
Røget laks på en chiffonade af salat, serveret med rejer, asparges, Sauce Hollandaise og hjemebagt flutes
Vin: 2010 Riesling Tradition, Hugel & Fils, Alsace

Mellemret (Portionsanrettet)
Filokurv med unghanebryst skåret i brunoise, pyntet med rucolasalat og napperet med urtedressing
Vin: 2010 Cabernet Sauvignon, La Playa Rosé, Calchogua Valley, Chile

Hovedret
Helstegt hjortefilet på en sauté af jordskokker, champignon og løg, serveret med blomkålsterrine, 1/2 grillet tomat, og dampet forårsløg. Hertil kartoffelpaté samt Sauce Chasseur
Vin: 2010 Cabernet Sauvignon Axel, La Playa, Chile

Dessert
Desserttallerken med lun chokoladekage, vanilje is samt årstidens friske bær
Vin: 1 glas Sauternes, Chäteau du Mayne

Kaffe
med nøddehorn
Hertil 1 glas cognac el. likør

Fri bar (Øl, vin og sodavand)

Natmad
Pålægsbord med 3 slags pålæg og 2 slags ost

Pris pr. kuvert incl. ovenstående vine samt fri bar kr. 937,-
Pris pr. kuvert excl. vine og excl. fri bar kr. 521,-

Forslag 4

Velkomst
Husets Kir Royal

Forret
Dampet rødtunge med marinerede rodfrugter, krebsehaler, Sauce Hollandaise samt hjemmelavet butterdejsmåne
Vin: 2009 Sauvignon Blanc Block Selection, La Playa, Chile

Mellemret (Portionsanretning)
Røget dyrekølle med tranebær sirup, serveret med vindruer og marinerede valnødder
Vin: 2009 Gewurzttraminer, Bestheim, Alsace

Hovedret
Helstegt kalvefilet med dampede asparges, broccoliterrine, rødvinskompot med med champignon, æble og løg. Hertil Pommes Rissollées og sauce Bordelaise
Vin: 2010 Merlot Block Selection, La Playa, Chile

Dessert
1/2 melon med hjemmelavet frugtsalat, nødder, chokolade samt rørt is
Vin: 1 glas 2006 Recioto della Valpolicella, Vigneto, Fiorato, Tommasi

Kaffe
med mandelhorn
Hertil et glas cognac el. likør

Fri bar (Øl, vin og sodavand)

Natmad
Svampetoast med salat og skinke / salat og kylling

Pris pr. kuvert incl. ovenstående vine samt fri bar kr. 829,-
Pris pr. kuvert excl. vine og excl. fri bar kr. 442,-

Forslag 5

Velkomstdrink
Huses Kir

Forret
Unghanebryst på julienne skåret frisk salat, urtedressing samt hjemmebagt flutes
Vin: 2011 Pinot Grigio, Chiaro de Luna, Sicilien

Hovedret
Krondyrkølle med 1 slags frisk grønsag, rodfrugtterrine, fennikel el. asparges med baconsvøb, Pommes Rissollées samt flødsauce
Vin: 2010, Shiraz, Hillgrove Creek, Australien

Dessert
Husets isbombe med karamelsauce
Dessertvin: Sol del Mediterráneo, Moscatel, Spanien

Kaffe
med småkager

Fri bar (Øl, vin og sodavand)

Natmad
Pålægsbord med fem slags pålæg

Pris pr. kuvert incl. ovenstående vine samt fri bar kr. 719,-