20 års Jubilæums menu
I 2003 overtog Lene, Rebildhus. Det er 20 år siden
I den anledning har vi lavet nedenstående Jubilæums menu
Velkomst
Caprice, Blanc de Blanc, Demi Sec, Albert Sounit
Forret (Portions anrettet)
Spinatroulade med svampefyld.
Hertil røget okseinderlår med syltede urter
Vin: 2021 La Campagne, Sauvignon Blanc, Côtes de Gascogne
Hovedret (Fad servering)
Helstegt kalvefilet.
Hertil små stegte kartofler, Rødvinssauce samt årstidens grøntsager
Vin: 2020 Ca' Grande, Sangiovese / Cabernet Sauvignon, Umberto Cesari
Dessert (Portions anrettet)
Cheesecake med hvid chokolade og lakrids
Vin: Sol del Mediterraneo, Moscato, Valencia
Bar
med 25 cl. Unibrew sodavand, 33 cl. Royal øl
Natmad
Hjemmebagte boller med 3 slags pålæg
Kuvertpris kr. 695,-
Ovenstående er et 7 timers arrangement, hvor natmaden serveres efter 6 timer
Ekstra tid: Kr. 1000,- pr. påbegyndt time + forbrug
Ændring af antal gæster: Senest 48 timer før selskabet starter
Afregning: Netto kontant
Ovenstående menu kan ikke ændres
Vin serveres under spisningen. Vin på efterfølgende bar kan tilkøbes
Vi servere gerne vegetar og veganer menuer til gæster der benytter det. Blot til kostpris