Dette websted bruger Cookies, for at forbedre din oplevelse på siden

Nyheder og events

Velkommen til Rebildhus hjemmeside

01-01-0001


Du er på Rebildhus hjemmeside

Vi træffes på telefon 98 39 12 00 / kim.rebildhus@gmail.com / info@rebildhus.dk

Vi håber selvfølgelig at vores gæster kan finde det de søger

Gå på opdagelse på siderne og find jeres menu eller jeres fest.
Er der noget I synes der er så flot, at I synes det fortjener en kommentar, må I meget gerne anbefale vores side og er der noget I synes der mangler, hører vi gerne fra jer.

 

Se kontrolrapport for Rebildhus

Rigtig god fornøjelse

Lene og Kim

Oplevelser ved Rebildhus

01-01-0001


 

Den hemmelige natur

 

Psst - vil du høre en hemmelighed? Der er masser af gratis, smukke og sjove oplevelser gemt lige i nærheden. Hvis du letter bagdelen fra sofaen og parkerer bilen på p-pladsen ved Rebildhus, er du lige midt i magien…

Lad være at blive bekymret, hvis der er mange biler på p-pladsen. Rebild Bakker og Rold Skov er et enorm område, der rummer mange besøgende uden man får fornemmelsen af, ”det er overrendt”. Nu holder du midt i Danmarks smukkeste og mest særegne natur og skal bestemme, hvad du gerne vil?

Bilerne omkring dig på p-pladsen ved Rebildhus kan tilhøre glade vandrere. Da Rebildhus er udgangspunktet for mange gode vandrerstier - Rebild Bakker Ruten (hvid rute) er certificeret for sin oplevelsesmæssige kvalitet. Vandrerruterne er varierede i længde og stigning, så mon ikke der også er noget der passer til dig? Du må selvfølgelig også gerne have hunden med i snor, så kan den nyde turen med snuden, mens du også nyder den med andre sanser.

Der er helt sikkert biler med autostole, som tilhører børnefamilier på p-pladsen. De nyder, at der er højt til loftet og plads til at udfolde sig. De tumler og leger i bakkerne for at brænde krudt af, bestiger udsigtspunkter og udkigstårne eller besøger den hyggelige legeplads ved Røverknolden. Men det er kun fantasien, der sætter grænser, når man bevæger sig ind i trolde- eller urskoven eller bestiger kejserbakken.

Nogle af de tomme biler tilhører helt sikkert spisende gæster på Rebildhus. Der spiser man gode danske retter hele året. Menuerne følger årstiden og de danske traditioner. Frokostmenuerne indeholder det traditionelle spækbræt med sild og andre lækkerier men også andre gamle kendinge. De indbyder både børnefamilier med børnemenuer, mere traditionelt spisende gæster, men der gemmer sig også tapas, vegetarretter og burgere på menuen, hvis man gerne vil undgå sild og kartofler.

Måske tilhører nogle af bilerne gæster på nogle Rebilds museumstilbud, som det unikke udvandrer-museum i Lincoln Log Cabin. Det store blokhus ser ud, som hører til. Man kan næsten lugte røgen fra komfuret og høre indianerne i det fjerne. Måske er de på besøg hos Krybskytten Lars Kjær og hans kone Marie i det lille stråtækte hus for foden af Rebild Bakker. De kan også være på Rebild Museum, hvis de er interesserede i lokalhistorie, områdets udvikling gennem tiden eller spillemandsmusik.

Bilerne på p-pladsen kan også tilhøre motionister, der bruger dette smukke område til masser af aktivitet. Mountain-bike folket er kommet for at blive og Rold Skov Sporet er en del af Ti Spir, som er Danmarks ti bedste spor.

Bilerne kan også tilhøre besøgende til Rebildporten - det store turistbureau, som kan hjælpe, når du vil opleve andre dele af området. Hvis du bruger 5-10 minutter i bil kan du opleve ting som Tingbæk Kalkminer, besøge heksen Danni Druehyld eller se Koldkrigsmuseum på Rebildcenteret.

Den fantastiske natur og fornemmelsen af at være i en lille brik i en meget stor sammenhæng kan tage pusten fra de fleste. Der er noget sjælopløftende over at der findes noget så smukt. Hvad enten du oplever udkigspunkterne, finder små private steder at tage sceneriet ind eller bare spadserer en tur med din udkårne er det helt sikkert, du vil nyde roen og balancen turen giver dig.

Din bil står også tom og forladt på p-pladsen, når du slutter din eventyrlige dag af med aftensmad på Rebildhus. Hvis du virkelig er blevet sulten, serverer de gladeligt tre retter. Nyd den gode mad og den hyggelige stemning, hvad enten du har været ude i den smukke natur eller har ”snydt” og bare parkeret her for den gode mads skyld. Vi ses på Rebildhus