Dette websted bruger Cookies, for at forbedre din oplevelse på siden

Kobberbryllup

Kobberbryllup

Velkomstdrink
Cremant d'Alsace, Bestheim
Peanuts og saltstænger

Forret (Portionsanrettet)
Dampet laks, med rejer, tigerreje, krebsehaler, dressing og hjemmebagt flutes.
Vin: 2012 Riesling Tradition, Hugel & Fils, Alsace

Hovedret (Fad serveret)
Helstegt krondyrfilet, med en grønsagssaute, grønne bønner samt en blomkålsterrine. Hertil små ristede kartofler med persille og en vild flødesauce.
Vin: 2011 Cabernet Sauvignon Block Selektion, La Playa, Chile

Dessert (Portions anrettet)
Marengsbund med hjemmelavet is og frugttærte
Vin: 1 glas 5 cl. 2010 Chateau Les Arroucats, St. Croix du Mont

Kaffe
med hjemmebagte småkager

Fri bar
med øl, vin og sodavand

Natmad (Anrettes pr. bord)
Tapaz: Chorizopølse, parmaskinke, små brød med grillet artiskok og feta, oliventapernade, tuntapernade, melon og hjemmebagt brød.

Varighed: 8 timer, natmaden serveres efter 7 timer.
Pris pr. kuvert alt incl. kr. 785,-