Dette websted bruger Cookies, for at forbedre din oplevelse på siden

Forårsmenu

Forårsmenu

"Fest til fast pris"

Velkomst
Husets Kir

Forret
Fisketallerken med pesto bagt ising, røget tun, krebsehaler samt tigerrejer. Hertil hvidløgs dressing samt flutes  
Vin: Pinot Blanc, Hugel & Fils, Alsace

Hovedret
Helstegt kalvefilet, serveret med en sauté af champignon og løg. Hertil dampede forårsløg og spæde gulerødder, nye kartofler samt sauce Bordelaise
Vin: Pinot Noir, Block Selection, La Playa, Chile

Dessert
Hjemmelavet rabarber trifli
Vin: 1 glas Chateau Les Arroucats, Saint Croix du Mont. Bordeaux

Kaffe
med hjemmebagte småkager

Fri bar
Vin, øl og sodavand

Natmad
Cremet forårsløgsuppe med bacon

Pris pr. kuvert excl. vine og excl. fri bar kr. 389,-
Pris pr. kuvert incl. ovenstående vine samt fri bar kr. 729,-